Teknologi

Det er i møte mellom mennesker at magien oppstår. Å kunne flytte blikket fra transaksjon til relasjon, fra salgsfokus til opplevelsesfokus, er et avgjørende grep vi tar ved å bruke teknologi på en klok måte. Måten vi innhenter, bruker og deler data på, skal gjøre oss enda bedre rustet til å fokusere på det viktigste, nemlig kunderelasjonen.
Ta kontakt

Vår digitale kundereise

Veien til naturopplevelsene blir kortere når gode verktøy tas i bruk. I Norwegian Experience sørger vi for å være i forkant ved hele tiden å se mulighetene som åpner seg gjennom ny teknologi og nye tankesett.

GetShop

er et nøkkel- og resepsjonsfritt hotellsystem (PMS) som effektiviserer driften og bedrer servicen. Systemet er utviklet i Norge og har allerede over 60 fornøyde hotellkunder. Ledelse, support og teknisk utvikling sitter i Stavanger.
Les mer

Goto

er den digitale, nasjonale markedsplassen for aktivitetstursime hvor alle kan selge alle sømløst. Løsningen er et samarbeid mellom lokale aktører som har et brennende ønske om å ivareta og utvikle det lokale reiselivet.

Zaui

er et av reiselivsbransjens mest fleksible og driftssikre booking- og reservasjonssystemer for turer/aktiviteter, utleie, transport og billettering. Systemet er kanadisk, men norsk support sikrer effektiv implementering og oppfølging med lokal kunnskap.
Norwegian Experience AS
Preikestolvegen 521
4105 Jørpeland
Norge
Eyvind Flood
Head of Hospitality, Norwegian Experience

© Copyright 2020 - Norwegian Experience - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
closebars