Teknologi

Det er i møte mellom mennesker at magien oppstår. Å kunne flytte blikket fra transaksjon til relasjon, fra salgsfokus til opplevelsesfokus, er et avgjørende grep vi tar ved å bruke teknologi på en klok måte. Måten vi innhenter, bruker og deler data på, skal gjøre oss enda bedre rustet til å fokusere på det viktigste, nemlig kunderelasjonen.
Ta kontakt

Vår digitale kundereise

Veien til naturopplevelsene blir kortere når gode verktøy tas i bruk. I Norwegian Experience sørger vi for å være i forkant ved hele tiden å se mulighetene som åpner seg gjennom ny teknologi og nye tankesett.

GetShop

er et nøkkel- og resepsjonsfritt hotellsystem (PMS) som effektiviserer driften og bedrer servicen. Systemet er utviklet i Norge og har allerede over 60 fornøyde hotellkunder. Ledelse, support og teknisk utvikling sitter i Stavanger.
Les mer

Goto

er den digitale, nasjonale markedsplassen for aktivitetstursime hvor alle kan selge alle sømløst. Løsningen er et samarbeid mellom lokale aktører som har et brennende ønske om å ivareta og utvikle det lokale reiselivet.

Zaui

er et av reiselivsbransjens mest fleksible og driftssikre booking- og reservasjonssystemer for turer/aktiviteter, utleie, transport og billettering. Systemet er kanadisk, men norsk support sikrer effektiv implementering og oppfølging med lokal kunnskap.
Norwegian Experience AS
Niels Juels gate 50
N-4008 Stavanger, Norway
© Copyright 2020 - Norwegian Experience - All Rights Reserved
Webløsning av Líf by NX
closebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram